Byhøst har siden 2011 været bannerfører for VILD MAD-bevægelsen i byerne og arbejdet med den vilde mad i alle mulige former og afskygninger. Byhøst har udviklet digitale værktøjer som app og hjemmeside og tænker natur og spiselighed ind i områder som byudvikling. Byhøst designer endvidere sjove madoplevelser med den spiselige natur.

Med InnovationGROWTH forløbet ønskede Byhøst en gennemgang af sin nuværende forretningsplan og udvikling af en alternativ forretningsplan for internationalisering af sine digitale værktøjer m.m. InnovationGROWTH konsulenterne stod for et 25 timers forløb som udmundede i en konkret Action Plan for Byhøst’s næste skridt for internationalisering via partnerskaber.

”I Byhøst valgte vi at gennemføre InnovationGROWTH, idet vi havde besluttet at bevæge os ud over landets grænser bl.a. gennem fokus på international partner. Gennem forløbet fik vi åbnet op for et globalt perspektiv og en markedsindsigt, som vi selv skulle have brugt mange ressourcer at researche os frem til. Vi kunne i den grad gøre brug af den viden, kompetencer og erfaring som konsulenterne bidrog med”, Kristoffer Melson, CEO, Byhøst.

Case

Justering og optimering af forretningsplan samt ny forretningsplan plan for internationale innovationsaktiviteter.

Opgavestiller

Byhøst under InnovationGROWTH-programmet

byhøstlogo

Operatør

RUFF & CO. er sammen med Want2Innovate operatør på Udenrigsministeriets InnovationGROWTH-program.

Vil du vide mere

RUFF & CO. tilbyder professionel rådgivning og periodevis assistance inden for innovationsstrategi- og ledelse samt international forretningsudvikling. Vi er brobyggere og matchmakere mellem den offentlige og den private sektor.

Kontakt os